Liity Fiber Highwayn kansainväliseen ja osaavaan joukkoon

Etsimme osaajia tietoliikennealan yritykseen, jossa pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä huipputeknologian parissa. Pääset osaksi kasvavaa yritystä, jonka keskiössä ovat asiantuntijapalvelut, laadukas tiimityö ja avoin ilmapiiri. Toimenkuvat ovat monipuolisia ja ulottuvat asennustöistä työnjohtoon sekä projektinhallintaan.

Toimialamme on haastava, joten koulutamme sinut tehtävään. Meille tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio uuden oppimiseen, joten hae rohkeasti!

meille töihin

fiber team

Miksi Fiber Highway?

Fiber Highway Finland Oy on kasvava ja kansainvälinen yritys, joka tarjoaa tietoliikenneverkkojen suunnittelu- ja rakennuspalveluita. Olemme valokuituteknologian asiantuntijayhtiö, ja elämme jatkuvasti kehittyvän tietotekniikan ytimessä. Meidän työntekijänä pääset siis aitiopaikalle seuraamaan alan  kehitystä, kasvattamaan omaa ammattitaitoasi ja ratkomaan mielenkiintoisia haasteita.

Tarjoamme asiakkaillemme palveluita aina suunnittelusta ja asennuksesta projektinhallintaan asti, joten kehittymismahdollisuutesi ovat monipuoliset. Kansainvälinen organisaatiomme takaa sen, että sovit joukkoomme, vaikka äidinkielesi ei ole suomi!

Meille tärkeää on avoin, reilu ja ystävällinen työilmapiiri. Teemme paljon töitä hyvän tiimityön eteen, ja palkitsemme onnistumisista. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla etuja vapaa-ajan viettoon, sekä järjestämme tiimiytymisen tueksi myös omaa virkistystoimintaa.

Haluamme pitää oikeat työntekijät talossamme pitkään, joten pystyt rakentamaan kanssamme kestävän uran!

  • Meille tärkeintä on oikea asenne! Odotamme avointa mieltä sekä halua oppia ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Toimintaympäristömme on vaativa, ja koulutamme kaikki työntekijämme tehtäviin. Koulutuksemme ovatkin saaneet paljon kiitosta.
  • Meillä työskennellään tiimeissä, joten on tärkeää tulla erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Olemme avoin, reilu ja ystävällinen työpaikka, joten odotamme, että tuet näitä arvoja. Olemme myös kansainvälinen organisaatio, joten työskentelykielemme on usein englanti.
  • Jos etsit uusia haasteita mielenkiintoisella alalla ja olet valmis oppimaan uutta, laita hakemus tulemaan!

Haussa tietoliikenneasentaja Kotkaan »   Avoin hakemus »

Tiimi

Haussa huipputyöpaikka?

Careers icon 1

Tarjoamme aitiopaikan seuraamaan alan kehitystä, kasvattamaan omaa ammattitaitoasi ja ratkomaan mielenkiintoisia haasteita.

Careers icon 2

Meillä on avoin, reilu ja ystävällinen työilmapiiri. Teemme paljon töitä hyvän tiimityön eteen, ja palkitsemme onnistumisista.

Työhyvinvointi

Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla etuja vapaa-ajan viettoon, sekä järjestämme tiimiytymisen tueksi myös omaa virkistystoimintaa.

Kestävä ura

Haluamme pitää oikeat työntekijät talossamme pitkään, joten pystyt rakentamaan kanssamme kestävän uran!

Hae meille töihin

Liiketoimintamme kasvaa, joten haemme Kotka/Hamina-seudulle lisävahvistuksia. Liity osaksi huippuporukkaamme ja hae alla oleviin tehtäviin tai lähetä avoin hakemuksesi!

Tietoliikenneasentaja »


Hyvä tiimihenki

Fiber Highway Finland Oy pähkinänkuoressa

Fiber Highway Finland Oy on vuonna 2013 perustettu tietoliikennealan yritys, joka tuottaa tietoliikenneverkkojen suunnittelu- ja rakennuspalveluita. Olemme erikoistuneet tietoliikenneyhteyksien toteuttamiseen valokuitu- ja radiotekniikoilla. Palvelumme kattaa verkon rakentamisen kaikki työvaiheet aina suunnittelusta käyttöönottoon. Toteutamme  laajamittaisia hankkeita, ja olemme vakiinnuttaneet asemamme luotettavana ja ammattitaitoisena yrityksenä.

Toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa ja Haminassa, mutta toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.