Tutkimus ja kehitys

Fiber Highway on kokenut ja asioista perillä oleva yritys, joka on vakiinnuttanut paikkansa luotettavana tietoverkkojen toimittajana. Laajan kokemuksemme vuoksi voimme palvella eri palvelutuottajia. Olemme menestyksekkäästi osallistuneet yhteisiin tietoliikenne-, sähkö- ja vesijohtoverkkojen rakennushankkeisiin. Kehitämme jatkuvasti yhtiötämme sekä nykyisiä että tulevaisuuden tarpeita silmällä pitäen. Haluamme räätälöidä palvelut asiakkaitamme varten sekä käyttää taitomme vahvistaaksemme asiakkaidemme toimintaa. Ota yhteyttä lisätietoja varten »

IoT-integraatio ja M2M-ratkaisut

Yhdessä alan johtavien yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme markkinoiden kehittyneimpiä ratkaisuja liiketoiminnan optimointia varten. Tietojärjestelmät ja M2M ratkaisut rakentuvat esineiden, laitteiden, koneiden, kiinteistöjen tai jopa kokonaisten kaupunkien yhteydenpitoa varten. Antureiden avulla kerätään automaattisesti tietoa laitteiden toimintaympäristöstä. Kerätty tieto mahdollistaa esineiden ja koneiden toiminnan optimoinnin. Kerättyä dataa voidaan hyödyntää yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä ja asiakaskokemuksen parantamisessa. Datan hyödyntäminen edellyttää, että sitä analysoidaan ja jatkojalostetaan tiedoksi.

IoT (=esineiden internet) mahdollistaa yrityksen liiketoiminnan sekä prosessien optimoimisen. Turhia työvaiheita tai huoltokäyntejä voidaan vähentää. Yritykset pääsevät luomaan kokonaan uusia ansaintamalleja sekä liiketoimintaa.

 

Datakeskushuolto ja toiminnan monitorointi

Menestyksekkään projektin takana on kyky hallita ja seurata työprosessit tehokkaasti. Projektitiimin helppo yhteydenpito hallinnon ja kentän välillä on myös tärkeää. Kehitämme viestintää jatkuvasti ja olemme kiitollisia työskennellessämme luovien yritysten ja kiinnostavien projektien parissa tehokkaasti ja korkealaatuisesti.

Onko sinulla uusia ideoita kunnossapidon ja prosessien seurantaan ja haet kumppanuuksia? Ota yhteyttä, niin kehitämme jotain yhdessä.

 

Seuraavan sukupolven infrastruktuuri

Itseohjautuvat autot, teköälyn suorittama leikkaushoito, lentävät ajoneuvot ja dronet – kaikki nämä odottavat meitä lähitulevaisuudessa. Tämä huikea määrä teknologiaa tarvitsee asianmukaisen infrastruktuurin, joka tukee valtavaa tiedonsiirtoa ja sähkönkulutusta. Nämä tulevaisuuden tarpeet vaativat myös uudenlaisen tiedolla johdetun liiketoiminnan.

Mitä mahdollisuuksia voimme luoda samalla kun rakennamme nopeimpia verkkoja? Minkälaisia ratkaisuja ja palvelukonsepteja tullaan käyttämään seuraavan sukupolven yhteiskunnassa? Haluatko etsiä vastauksia näihin haasteisiin? Ota yhteyttä niin voimme luoda älykkäämmän tulevaisuuden yhdessä!


 

 

 

Ota yhteyttä:

Johnny Holmström

Chief Business Development Officer
Fiber Highway Finland Oy